Online gitaarles op maat!

Gratis proefles!

Home

Aanmelden

Hoe werkt het?

Waarom?

Gratis e-book

Artikelen

Beginners Gids - Je eerste gitaar kiezen

Beginners Gids - Je gitaar stemmen

Beginners Gids - Je snaren vervangen

Spelen vs. Oefenen - Uren besparen!

Voorkom frustratie, creeer motivatie

Vier Oefeningen voor Chronisch tijdgebrek

De gevaren en gebruiken van muziektheorie

Help! Mijn gitaar rammelt!

Video's

Klik hier voor alle Video's

De meest persoonlijke gitaarlessen en het sterkste lesprogramma vanuit je eigen huis? Word nu de gitarist die je altijd al had willen zijn!

Mijn naam is Roy Prins, gitarist en woonachtig in Utrecht.

Al sinds 2007 houd ik me naast het schrijven, opnemen en uitvoeren van muziek, ook bezig met gitaarles geven en heb in die tijd als docent vele leerlingen, zowel kinderen als volwassenen, begeleid op hun weg naar gitaarmeesterschap.

Van begin af aan heb ik me verdiept in het zo snel mogelijk leren spelen en beter worden in mijn gitaarspel. Ik heb verschillende leraren gehad, zowel prive als online lessen gevolgd en uit beide een hoop geleerd.

Door zelf jaren les te hebben gehad en les te hebben gegeven, zijn mij de voor- en nadelen van prive en online gitaarles duidelijk geworden en heb daarom een methode ontwikkeld die het beste van de twee bij elkaar brengt.

Daarnaast heb ik een complete methode ontwikkeld die jou als leerling stimuleert om verder te gaan en te blijven groeien in je gitaarspel.

Wat maakt de methode die Snaarles toepast nu zo ideaal voor jou?

Het belangrijkste wat de aanpak van snaarles je te bieden heeft is dat je gemotiveerd blijft. Gitaristen die al langer spelen zullen dit wel herkennen. Met dit lesprogramma vermijden we zoveel mogelijk het "glazen plafond" gevoel en zorgen we dat je met veel energie en plezier een steeds betere gitarist word.

Enkele andere voordelen van deze lesmethode zijn:

  • Je kunt lessen waar je maar wilt!

  • Of je nou thuis zit, op school of zelfs op vakantie, als je internet hebt, kan je jou les gewoon volgen. Geen reistijd en reiskosten meer om bij je les te komen.

  • Geen voorgemaakte les filmpjes,

  • maar een leraar die goed weet in te schatten wat jij het prettigst vind leren en welke lesstof op jou van toepassing is.

  • Een leraar die ziet wat je doet.

  • Leer jezelf geen verkeerde dingen aan door online lessen te volgen waarbij niemand kan controleren of je het wel goed doet! Een leraar kan zien of je de technieken goed toepast en kan naar je luisteren om te kijken of je de theorie begrepen hebt.

  • Aantekeningen en huiswerk zijn direct digitaal

  • Geen geklooi meer met schriftjes, losse kladblaadjes en hele stapels papier waarin je niets terug kan vinden. Omdat je jou lessen digitaal volgt, kan je aantekeningen direct in je computer verwerken en zal je al je huiswerk meteen digitaal ontvangen.

Wacht niet langer met lessen!

Iedere dag dat je jezelf gitaar probeert bij te brengen, loop je het risico jezelf de verkeerde technieken aan te leren. Bespaar jezelf de frustratie en leer het in een keer goed!

Let op! Ik beweer niet dat je door les te volgen bij Snaarles, binnen een week de sterren van de hemel speelt. Het leren beheersen van welk instrument dan ook is een proces waar vele jaren over heen kunnen gaan, wat anderen je ook wijs proberen te maken. Maar wat ik beloof is dat je met veel plezier, zo snel en efficient mogelijk resultaat zult behalen. Dat je gemotiveerd blijft om te oefenen en dat je de persoonlijke begeleiding krijgt die je verdient.

Meld je nu aan en ontvang je proefles gratis!

Muziekles is bij meeste muziekscholen duur. Met even snel rond googlen vind je gemakkelijk tarieven van 400 tot soms zelfs 600 euro per lespakket! Door het volgen van online lessen geniet je niet alleen van alle eerder genoemde voordelen, maar ook voor een aanzienelijk lager tarief! Start nu met je eerste lespakket en ontvang tien lessen van een uur voor slechts 337 euro, of kies voor lessen van een half uur voor maar 177 euro voor tien lessen!

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles! En ben je na je proefles toch niet tevreden, dan krijg je gegarandeerd het volledige bedrag terug!

Schrijf je in!

Home - Aanmelden - Waarom - Hoe werkt het? - Gratis e-book - Contact - Gratis Proefles

Copyright 2012 - Roy Prins - Design by D. Prins