Online gitaarles op maat!

Gratis proefles!

Home

Aanmelden

Hoe werkt het?

Waarom?

Gratis e-book

Artikelen

Beginners Gids - Je eerste gitaar kiezen

Beginners Gids - Je gitaar stemmen

Beginners Gids - Je snaren vervangen

Spelen vs. Oefenen - Uren besparen!

Voorkom frustratie, creeer motivatie

Vier Oefeningen voor Chronisch tijdgebrek

De gevaren en gebruiken van muziektheorie

Help! Mijn gitaar rammelt!

Video's

Klik hier voor alle Video's

Waarom online gitaar les?

Roy Prins: "Al tijden erger ik me aan de manier waarop er op het internet muzieklessen worden aangeboden. Als je al een tijdje aan het rondkijken bent, dan herken je ze vast wel: die van tevoren samengestelde lespakketten met filmpjes, mp3'tjes en PDF documenten die je kan kopen om jezelf een instrument te leren spelen.

Natuurlijk weet ik dat deze online manier van lesgeven erg populair is en dat is ook logisch! Men heeft steeds minder geld te besteden en muzieklessen worden steeds duurder. Een gemiddelde muziekschool vraagt voor een uur muziekles al snel meer dan veertig euro! Dat is een hoop geld en online lespakketten zijn (vaak) veel goedkoper.

En toch erger ik me eraan. Waarom? In mijn jaren als muziekdocent ben ik erachter gekomen dat geen een leerling op dezelfde manier leert. Sommige mensen zijn visueel ingesteld en zien graag de oefeningen op papier, anderen luisteren het liever terug. Sommige mensen hebben aanleg, anderen hebben meer uitleg nodig. De een is praktijk gericht, de ander wilt graag een theoretische onderbouwing. Dit is slechts een van de redenen waarom ik vind dat een standaard lespakket die voor iedereen hetzelfde is, niet krachtig genoeg is om van iedereen die wil een goede muzikant te maken."

Met Snaarles combineren we het beste van twee werelden, maar we gaan nog een stap verder!

"Mijn visie is een les systeem waarin de je als leerling gemakkelijk achter je computer kan gaan zitten en privé les van een docent krijgt die volgens onze beproefde lesmethode de leerling weet te motiveren en zijn doel zo snel mogelijk kan laten behalen. Een docent die voor jou kan bepalen wat de beste aanpak is en deze voor jou samenstelt. Een baanbrekende lesmethode met de meest persoonlijke begeleiding, fit voor het digitale tijdperk!"

Hoe werkt het?

Home - Aanmelden - Waarom - Hoe werkt het? - Gratis e-book - Contact - Gratis Proefles

Copyright 2012 - Roy Prins - Design by D. Prins